Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 20018394
Immoweb code : 20018394

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
639 vierkante meters grond

Omschrijving

Maison 4 façades au calme avec beau jardin

CORROY-LE-CHATEAU Ontdek dit charmante huis in Corroy-le-Château, genesteld in een bucolische, groene, aangelegde omgeving. Het ligt ver van de weg, biedt een zeldzame rust en heeft een prachtige, intieme tuin met bomen.

Het grote terras is een onmiskenbare troef, ideaal om van het mooie weer te genieten met familie of vrienden. Dit ruime huis is verdeeld over twee verdiepingen, elk met een vloeroppervlakte van ongeveer 100m².




Je zult genieten van de mooie doorlopende woonkamer badend in natuurlijk licht. Een grote zolder die verbouwd kan worden biedt de mogelijkheid om twee extra slaapkamers te creëren, afhankelijk van je behoeften en wensen. Een perfecte mix van rust en nabijheid van voorzieningen, dit huis is ideaal voor een gezin dat op zoek is naar een rustige omgeving, maar toch dicht bij voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit karakteristieke huis in Corroy-le-Château.
Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neem contact met ons op. Biedingen onder voorbehoud van akkoord van de eigenaar. Bezoeken op 081/311.511

Neem contact op