Huis te koop

3 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 10185977
Immoweb code : 10185977

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
396 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met garage en mooie tuin

CHERATTE: Ontdek dit huis met 3 gevels dat volledig gerenoveerd en heringericht is! Via de zijgang kunt u uw voertuig parkeren in een afgesloten garage en ontdekt u een mooie tuin, beschut tegen inkijk, een moestuin en een terras dat u toegang geeft tot een toegangsluik. Van daaruit wordt u doorverwezen naar de ruime woonkamers die uitkomen op een ingerichte keuken met centraal kookeiland. Via de op maat gemaakte massief houten trap, zal de eerste verdieping u verwelkomen met een kantoor, twee slaapkamers met een kleedkamer en een badkamer met een inloopdouche en toilet.
De bovenste verdieping heeft een verbouwde zolder die geweldige mogelijkheden biedt! Een gezin zal zich kunnen ontplooienin de rust en stilte, terwijl het toch dicht bij de belangrijkste snelwegen ligt!

PEB C, N°20220623010113, E spec : 192, E totaal : 40332

De informatie en metingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel.
De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft het wettelijke, vrije en autonome recht om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat hem het beste past volgens zijn eigen criteria.


 

Neem contact op