Huis te koop

390000€

5 slaapkamers 207 vierkante meters

Immoweb code : 20188593
Immoweb code : 20188593

Overzicht

5 slaapkamers
5 badkamers
207 vierkante meters bewoonbare ruimte
583 vierkante meters grond

Omschrijving

Het DYNASTY-agentschap heeft het genoegen u deze prachtige woning te koop aan te bieden, gerenoveerd tussen 2012 en 2020, gemeubileerd verkocht en gelegen in het charmante dorpje Chassepierre, een van de mooiste dorpen van Wallonië.

Dit prachtige stenen gebouw, vol karakter en authenticiteit, beschikt momenteel over vijf slaapkamers met eigen badkamer, elk met een eigen doucheruimte. De begane grond biedt een ruime woonkamer, een gezellige eetkamer en een volledig uitgeruste keuken, die allemaal uitkomen op een op het zuidoosten gelegen terras. Dit terras, met zijn verhoogde tuin, biedt een adembenemend uitzicht over het pittoreske dorpje Chassepierre.

De woning beschikt ook over een garage van 33 m² en een mooie schuur die nog moet worden verbouwd, met tal van uitbreidings- of transformatie mogelijkheden.

Momenteel in gebruik als hotelverhuur, zou dit huis ideaal zijn voor een gîteproject. Het huis is in uitstekende staat, uitgerust met centrale verwarming op stookolie met een St Roch-ketel uit 2003, een waterontharder, PVC-ramen met dubbele beglazing (geïnstalleerd in 2020) en een dak in zeer goede staat, slechts tien jaar oud.

Op zoek naar een ruime, elegante en perfect onderhouden woning voor uw gezin? Dit pand is ideaal voor u!

Overweegt u een tweede woning en wilt u huurinkomsten tijdens uw afwezigheid? Het DYNASTY-agentschap biedt aan om de gîte voor u te beheren, zodat u regelmatige huurinkomsten en volledige gemoedsrust heeft.

Neem nu contact op met het DYNASTY

Neem contact op