Huis te koop

Richtprijs 119900€

2 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 20049208
Immoweb code : 20049208

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
178 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Charmant huis te koop in Châtelineau: Comfort en gemak Les maisons du petit Nicolas hebben het genoegen u dit charmante huis gelegen in Châtelineau voor te stellen.








Met een bewoonbare oppervlakte van 145m² is deze woning ideaal voor een gezin of stel op zoek naar een comfortabele, goed gelegen ruimte. Belangrijkste kenmerken: Woonoppervlakte: 145m² Slaapkamers: 2 Parkeerplaatsen: 2 privéplaatsen op de oprit aan de achterzijde Comfort: Dubbele beglazing in PVC - Uitstekende thermische en akoestische isolatie.
Tuin niet aangrenzend maar net achter het huis - Een perfecte buitenruimte voor buitenactiviteiten en momenten van ontspanning.
Dicht bij alle voorzieningen - Scholen, winkels en openbaar vervoer in de buurt.







Gemakkelijk parkeren - Gemakkelijk parkeren aan de voorkant van het huis. Inrichtbare zolder: Een ruimte van 45m², met veel mogelijkheden voor verbouwing om aan je behoeften te voldoen. Dit huis biedt een aangename en functionele woonomgeving, met veel mogelijkheden voor verbouwing om aan je behoeften te voldoen. Neem nu contact met ons op via 071 95 10 63 voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Neem contact op