Huis te koop

Richtprijs 925000€

5 slaapkamers 282 vierkante meters

Immoweb code : 11467907
Immoweb code : 11467907

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
282 vierkante meters bewoonbare ruimte
2061 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

***ÖPTIE***Uitzonderlijk huis in Céroux-Mousty

****OPTIE***
Ontdek met WEINVEST deze prachtige woning in een groene omgeving, gelegen in een rustig en veilig afgesloten gebied in Céroux-Mousty (Ottignies). Dit uitzonderlijke huis ligt op een groot terrein van 20,61 hectare en biedt 282 m² woonruimte (totale oppervlakte 403 m²), perfect ingericht voor comfort en elegantie.
Met zijn 5 slaapkamers (mogelijkheid tot 6), 3 doucheruimtes, 2 kantoren, 1 tv-lounge / thuisbioscoop, zal het voldoen aan de behoeften van grote gezinnen of mensen op zoek naar ruimte voor professionele activiteiten.
Zodra je binnenkomt, word je verleid door de alomtegenwoordige helderheid dankzij de grote erkers die de woonkamers overspoelen met natuurlijk licht. De ruime, gezellige woonkamer geeft uit op een groot terras en een groot zwembad waar je in alle rust kunt ontspannen. De tuin, royaal beplant met bloemen en bomen, is een echte oase van rust, ideaal om te genieten van momenten van rust midden in de natuur.
Het huis is uitgerust met fotovoltaïsche panelen (22) en oplaadpunten voor elektrische voertuigen. PEB C en elektriciteit conform. Recente gasketel, gemotoriseerde poorten en domotica.
Het huis heeft ook 2 grote garages, verschillende kelders en 4 parkeerplaatsen.
Dit huis, ontworpen met kwaliteitsmaterialen en zorgvuldig afgewerkt, profiteert van een bevoorrechte locatie die de rust van een natuurlijke omgeving combineert met de nabijheid van alle voorzieningen. Het is de ideale plek voor een harmonieus gezinsleven, al dan niet gekoppeld

Neem contact op