Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 20153666
Immoweb code : 20153666

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
270 vierkante meters grond

Omschrijving

Vernieuwbouwwoning in rustige woonwijk!

Omgeving
Deze mooie vernieuwbouwwoning is gelegen in een rustige woonwijk vlakbij Antwerpen. Door de centrale ligging hebt u meteen toegang tot verbindingswegen.
Openbaar vervoer, supermarkten en scholen vindt u op wandelafstand.
Indeling
U betreedt de woning via de hall waar meteen de ruimte en lichtinval opvalt. De living is voorzien van een gezellige gashaard. De open leef-keuken is ingericht met luxueuze toestellen zoals combi inductie-gasvuur van Atag, oven en microgolf van Miele en warmtelade van Aeg. Koken is hier een plezier! De aanpalende tuin bestaat uit een voor-, zij- en achterdeel en biedt genoeg ruimte om rustig te ontspannen.
Via de trap begeeft u zich naar de 1ste verdieping. Daar vindt u de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, bad en inloopdouche. De master-bedroom is voorzien van een dressing en airco. De 2e slaapkamer is momenteel ingericht als dressing. Op de 2de verdieping vindt u nog een grote kamer, dewelke opgesplitst kan worden in 2 verschillende slaapkamers of kan gebruikt worden als opbergruimte of kinderspeelkamer.
Bijzonderheden
Airco in de slaapkamer - kelder - centrale ligging - lage kosten - oprit met plaats voor 2 wagens Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op