Huis te koop

219000€

3 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 20151227
Immoweb code : 20151227

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
102 vierkante meters grond

Omschrijving

Centraal gelegen woning met 3 slaapkamers en tuin

Openhuizendag 21-09-2024 tussen 09u30-10u30

Centraal gelegen woning met 3 slaapkamers en tuin

Gelegen in het hart van de stad, dichtbij scholen, openbaar vervoer, winkels, belangrijke invalswegen en autostrades, met een snelle verbinding naar omliggende gemeenten.

Deze woning beschikt over een knusse living met tegelvloer en verwarming door een kolenkachel. De open keuken is uitgerust met een gasvuur, Amerikaanse koelkast, combi-oven en een apart toilet. Aansluitend bevindt zich het terras, waar vliegenramen zorgen voor een muggenvrije momenten. Het terras biedt uitzicht op de zuidoost gerichte tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, waarvan één een eigen toilet heeft.
Via een vaste trap in de nachthal kom je bij de zolderkamer. Op het tuinniveau vind je de badkamer met ligbad, enkele lavabo en toilet, extra bergruimte en een werkplaats. De tuin heeft een poortje dat leidt naar Sportpark De Wallen, waar je naar hartenlust kunt sporten.
Wil je een gratis en vrijblijvende schatting van je eigendom? Neem dan snel contact op met Heylen Vastgoed!

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.
Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via Renovatieverplichting voor residentiële gebouwen | Vlaanderen.be
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eige

Neem contact op