Huis te koop

375000€

4 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20192634
Immoweb code : 20192634

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
7118 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Idyllische voormalige boerderij met grote bouwkavel te koop

Op een idyllische locatie in Rocherath-Krinkelt, deelgemeente van Büllingen, staat een voormalige boerderij te koop. Het pand heeft een indrukwekkend perceeloppervlak van 7.118 m², waarvan ongeveer 85% in de bouwzone ligt - een potentieel voor een breed scala aan gebruiks- en ontwerpopties.

Het charmante huis biedt 170 m² woonoppervlak en voldoende ruimte voor het hele gezin. Met 4 slaapkamers, een uitnodigende woonsfeer en een renovatie in 2012 verkeert het huis in een verzorgde staat die voldoet aan de moderne eisen.

Naast het huis beschikt het pand over een schuur met 285 m² bruikbare ruimte, die talloze mogelijkheden biedt voor opslag, hobby's, handwerk of zelfs het houden van dieren.

Het pan d ligt in een prachtige, rustige omgeving en biedt een unieke kans om volop te genieten van het plattelandsleven zonder in te leveren op moderne gemakken.

Ideaal voor gezinnen, natuurliefhebbers of investeerders met oog voor het buitengewone. Aarzel niet om deze zeldzame kans in een van de mooiste gebieden van de Eifel te ontdekken!

Neem contact op