Huis te koop

409000€

3 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 20228461
Immoweb code : 20228461

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
950 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk gelegen woning met fraaie tuin!

In de Hopveldweg in Buggenhout kan je deze mooie vrijstaande woning vinden, op een perceel van 9a50, zeer rustig gelegen maar tegelijk ook centraal en vlakbij verbindingswegen. De lichtrijke leefruimte springt meteen in het oog, tegelijk in connectie met de bijzonder knappe tuin – inclusief vijverpartij, een fraai overdekt tuinterras en barrelsauna. Drie kamers zijn er op de verdieping, net als extra toilet en badkamer.

Deze open bebouwing ademt rust en authenticiteit. Zeer goed energielabel = B! Extra troeven zijn de vrijstaande dubbele garage en de zonnepanelen (15 stuks) met certificaten die nog circa vijf jaar voor een financiële tegemoetkoming zorgen. Tevens is er een droge kelder aanwezig.

Vanuit deze verkeersarme straat bereik je snel de N16. Bovendien zijn er stations in de directe omgeving: Baasrode-Zuid (lijn Dendermonde-Mechelen) is vlakbij, Heizijde-station (lijn Brussel-Dendermonde) ligt op 3km. Centrum Dendermonde op nog geen 5km afstand.

Een topwoning met extra potentieel, een droom voor wie op zoek is naar rust en groen! Meer info en bezoeken: [email protected] of 052690691.

Neem contact op