Huis te koop

370000€

3 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 20185145
Immoweb code : 20185145

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
360 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/09/2025

Omschrijving

Uiterst energiezuinige gezinswoning in rustige straat.

In een rustige kindvriendelijke straat, gelegen pal bij vlotte verbindingswegen naar Buggenhout, alsook Dendermonde vindt u deze karaktervolle woning met vele troeven terug. De grondoppervlakte bedraagt 3a 60ca en de bewoonbare oppervlakte bedraagt 153 m². De woning is opgebouwd uit betonnen gewelf en is uiterst betrouwbaar.
Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, ruime leefruimte met aansluitend de afzonderlijk ruimte keuken, wasplaats/berging/garage en het afzonderlijk gasten-toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, de bergkamer of dressing en de totaal vernieuwde badkamer.
Laatst werden de volgende renovaties gedaan: vervangen van de ramen en deuren met hoogrendement++ glas met PVC en Aluminium profielen mét rolluiken, professioneel isoleren van de buitengevel, plaatsen crepi, plaatsen nieuwe keuken, plaatsen nieuwe badkamer, plaatsen zonnepanelen mét batterij, centrale verwarming op aardgas en een nieuw dak achteraan. Regenwaterput aanwezig. Uw rollend materieel (wagen, fiets,...) parkeren doet U in de inpandige garage dat een ruim comfort aan toegankelijkheid geeft als tweede ingang voor het pand. Vlaamse moestuin met terras aanwezig en tuinhuis om van te genieten tijdens de hoogdagen. De woning is beschikbaar vanaf 01/09/2025. De stedenbouwk. inlichtingen zijn in aanvraag. Attesten op: www.arthur.be. Wenst u meer info of een GRATIS SCHATTING? Contacteer Dieter van Immo Arthur Segers via [email protected] of 052/46.00.00.

Neem contact op