Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 20164531
Immoweb code : 20164531

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
291 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 21/11/2024

Omschrijving

IN OPTIE - Rustig gelegen & ruime EPC-B woning mét garage en oprit pal bij centrum Buggenhout.
Deze parel is een uitzonderlijk en kwalitatief aanbod op de markt dat tip-top is gerenoveerd in 2020. Hedendaags, gezellig, fris en vol ruimte. Betonnen gewelf!
Het pand voldoet volledig aan de hedendaagse woningkwaliteit-vereisten, is energiezuinig en aldus klaar voor de toekomst.
Zo is er in de woning zowel centrale verwarming op aardgas aanwezig, alsook lucht-lucht warmtepompen voor tijdens de hoog-dagen. PVC-raamprofielen.
Zonneweringen met afstandbediening geïnstalleerd. Op het gelijkvloers beschikt deze hedendaagse gezinswoning over een inkomhal, lichtrijke open leefruimte met aansluitend de ruime keuken met keuken-eiland, eetplaats, bureau-ruimte, de inpandige garage en het gasten-toilet. Boven bevinden er zich maar liefst 4 volwaardige slaapkamers alsook maar liefst twee badkamers. Op het zonneterras kan u genieten van de charmante, onderhoudsvriendelijke aangelegde tuin met zuid-oost oriëntering.
Troef: via een erfdienstbaarheid achteraan de woning, kan men de tuin ook langs achteraan bereiken. De stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. BEZOEKDAG OP AANVRAAG! Attesten beschikbaar op: www.arthur.be. Wenst u meer info of een GRATIS SCHATTING? Contacteer Dieter van Immo Arthur Segers via [email protected]

Neem contact op