Huis te koop

699000€

3 slaapkamers 231 vierkante meters

Immoweb code : 20096501
Immoweb code : 20096501

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
591 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Architecturale woning op 5a91ca te Buggenhout

De locatie van deze architecturale woning, met achterliggende velden, is tevens een prima uitvalsbasis naar centrum en station Buggenhout en bevindt zich nabij de verbindingsweg N17 (Dendermonde - Willebroek A12). Het prachtige Buggenhoutbos bevindt zich amper 5km.

Indeling gelijkvloers: inkomhal met ingemaakte kasten, gastentoilet, grote lichtrijke leefruimte met bijzonder fraaie en hyper geïnstalleerde keuken, berging/wasplaats en technische ruimte. De grote glaspartij achteraan biedt vanuit keuken en leefruimte en fenomenaal zicht op de tuin.

Vooraan bevindt zich ook een multifunctionele ruimte (momenteel kapperszaak), uitermate geschikt voor een bureau- of praktijkruimte, ideaal voor een kleine zelfstandige of een vrije beroeper.  

Drie ruime slaapkamers waarvan 1 met inloopdressing bevinden zich op het verdiep, net als de zeer knappe, tot in de puntjes verzorgde,  badkamer met inloopdouche en vrijstaand bad.

Verder beschikt deze woning over een ruime opbergzolder.

De gebruikte duurzame materialen zijn van topkwaliteit; de elektrische keuring is conform, driedubbele beglazing, screens,... Er zijn maar liefst 17 zonnepanelen en een zonneboiler aanwezig, m.a.w. een zéér laag energieverbruik = super energiezuinig, ENERGIELABEL A !   

Troeven:  de prachtig aangelegde tuin met groot terras en tuinberging. De ruime oprit voor meerdere wagens en de carport met bergruimte.  

Alvast even binnenkijken kan via de virtuele tour: klik op het 360°-icoontje op immotijl.be

Meer

Neem contact op