Huis te koop

995000€

4 slaapkamers 375 vierkante meters

Immoweb code : 20271879
Immoweb code : 20271879

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
375 vierkante meters bewoonbare ruimte
268 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning aan de Predikherenrei

Deze charmante stadswoning, idyllisch gelegen aan de Predikherenrei in Brugge, bevindt zich op wandelafstand van de Brugse vesten, de markt en diverse winkels.
Overigens bent u snel in en uit de stad en situeert de woning zich op slechts 15 minuten rijden van de kust.

Het huis combineert historische en authentieke elementen met hedendaags comfort en werd door de jaren heen gerenoveerd. De woning is energiezuinig en geniet een EPC label B.

Indeling NIV 0 : Inkomhal – knusse bibliotheek - gastentoilet – gezellig salon met haard en tv-hoek – een volledig uitgeruste keuken voorzien van alle toestellen & een AGA fornuis - een gezellige veranda met toegang tot het terras / tuin – een ruim atelier dat flexibel kan worden gebruikt als werk- of hobbyruimte / bijkeuken / wasplaats
De woning beschikt tevens over een grote garage met plaats voor een auto, fietsen en tuinbenodigdheden.
Indeling NIV 1: masterbedroom met zicht op het water – badkamer – gastenkamer met ensuite douchekamer – dressing kamer (slaapkamer 3)

Verder heeft de woning een gezellige loft met aparte ingang, ideaal voor extra privacy of als gastverblijf. Buiten kunt u ontspannen op het terras of in de prachtige tuin, waar u kunt genieten van rustige momenten of gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie.

Deze woning biedt de kans om het authentieke Brugge te ervaren, met zijn schilderachtige straatjes, levendige cultuur en rijke geschiedenis.

Neem contact op