Huis te koop

3 slaapkamers

Immoweb code : 20051631
Immoweb code : 20051631

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
161 vierkante meters grond

Omschrijving

instapklare stadswoning in Brugse Begijnhofstijl, subliem...

In 1460 schonk Lodewijk van Gruuthuse grond in de buurt van de Katelijnepoort om er een Klooster van Zusters Clarissen te bouwen, in navolging van de Heilige Coleta. 530 Jaar na dato werd op deze gronden het woonpark Colettijnenhof gerealiseerd, fraaie stadswoningen in een bouwstijl die aan een Begijnhof doet denken. Herverkopen hier zijn zeldzaam, zeker als het woning aan de zonnekant betreft met een flink stadstuintje zoals dit pand. Bijkomende troeven zijn het fietsenpoortje achteraan de tuin, de garagebox vlakbij die in de prijs begrepen is, de stille ligging, toch vlakbij het bruisende stadsleven én de nabijheid van het station.
De woning werd gebouwd in 1998 en kreeg recent een smaakvolle update. Mooie ruimtes/concept, heel veel licht.
De indeling is als volgt : op het gelijkvloers  een ruime inkom met trap en deur in glas/staal naar de leefruimte, toilet met lavabo, gerievige berging met faciliteiten voor wasmachine/droogkast, cv gasketel, electriciteitskast en ontkalker, ruime living met breed terrasraam met kleinvensters, nieuwe keuken (goed doordacht ontwerp van een vakman/schrijnwerker, smaakvol afgewerkt met alle toestellen, veel handige kasten, enkele eye-catchers), breed terras met eet- en loungehoek,  aangelegd tuintje, zongericht, met berging en fietsenpoortje.
1ste verdieping : overloop met zolderluik/nieuwe trekladder, toilet, 3 mooie slaapkamers (inbouwkasten), badkamer met lavabomeubel en douche, zolder (vloer osb platen...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op