Huis te koop

269500€

1 slaapkamer

Immoweb code : 20013121
Immoweb code : 20013121

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters grond

Omschrijving

Duurzaam wonen op strategische locatie te Sint-Kruis

Deze totaal vernieuwde woning maakt deel uit van een uiterst rustig gelegen en zeer leuk woonerf met 23 units, op een strategische locatie te Sint-Kruis vlakbij belangrijkste invalswegen, winkels, openbaar vervoer, ontspanning en nog veel meer. (Het is slechts 15 min fietsen naar het centrum van Brugge)  

De woningen zijn in 1978 ontworpen door de gerenommeerde architect Axel Ghyssaert (Sint-Kruis) en hebben een privé terras. De meeste beschikken ook over het exclusief genot van een deel van de gemeenschappelijke tuin. Het terrein van het woonerf meet liefst ruim 4000 m² met aangelegd gras en groen, vele bomen en leuke wandelpaden.

De woningen zijn elk voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, met airco-functie.
Door de doorgedreven renovatie werd een EPC peil A behaald.

De keuken is volledig uitgerust met Whirlpool toestellen (vaatwas, oven, microgolf, keramische kookplaat en frigo, met voldoende groot apart diepvriesvak).
De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een badkamermeubel met spiegelkast, een hangtoilet Geberit, zwart kraanwerk (Van Marcke). Er werd eveneens ventilatie voorzien. Wasmachine-aansluiting is voorzien in de berging.
 
Bent u op zoek naar een zorgeloze investering of duurzaam wonen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via [email protected]

Renovatieplicht: nee

Neem contact op