Huis te koop

320000€

2 slaapkamers 73 vierkante meters

Immoweb code : 11474746
Immoweb code : 11474746

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
73 vierkante meters bewoonbare ruimte
60 vierkante meters grond

Omschrijving

Recent gerenoveerde stadswoning in hartje Brugge

Ontdek deze prachtige woning in het hart van Brugge, waar recente en zorgvuldige renovaties zorgen voor een ongeëvenaarde woonervaring. Gelegen op een strategische locatie in het centrum van Brugge, biedt deze woning een unieke combinatie van modern comfort en historische charme.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomt in de inkomhal met apart gastentoilet en een praktische vestiaire. De lichtrijke leefruimte met open keuken vormt het hart van de woning en biedt directe toegang tot de onderhoudsvriendelijke stadskoer, ideaal voor ontspanning en gezelligheid.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een volledig afgewerkte badkamer alsook een geïsoleerde zolder die tal van mogelijkheden biedt.

Elke hoek van deze woning straalt kwaliteit en vakmanschap uit, dankzij de uitgebreide renovaties (vernieuwd raamwerk, vloeren, keuken, badkamer, etc.) en energetische investeringen (zonnepanelen).

Deze woning wordt aangeboden onder een startprijs. Elke redelijke bieding vanaf deze startprijs, zal worden voorgelegd aan de eigenaar(s).

Bent u opzoek naar een volledige gerenoveerde woning in hartje Brugge? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via +32 484 92 44 37 of [email protected]

Renovatieplicht: nee

Neem contact op