Huis te koop

595000€

2 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 11437076
Immoweb code : 11437076

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
67 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig, tot in de puntjes gerenoveerde stadswoning met ...

Deze woning werd volledig gestript en met oog voor detail en hoogwaardige materialen totaal gerenoveerd volgens de regels der kunst. Een bijzonder geslaagd concept, oa levenslang wonen dmv de aanwezige lift, met een afwerkingsgraad die we zelden tegenkomen en een aantal knappe accenten, massieve eik, maatwerk in elke kamer, strakke lijnen, vloerverwarming, werkelijk instapklaar.
Gelijkvloers : inkomhal met smeedijzeren deur, gastentoilet, lift, apart bureel met maatkasten. Eiken trap met mooie accentverlichting, bergruimte/ wasruimte met douche en toegang tot het deels overdekte terras.
Op het eerste verdiep is er een volledig geïnstalleerde keuken (Miele toestellen) met vaste eettafel en mooie lichtinval, toilet, in de zitruimte is er een praktische op maat gemaakte bibliotheek met sfeerhaard en toegang tot het terras.
De 2e verdieping is voorzien van een ruime slaapkamer (airconditioning) met op maat gemaakte kasten, ruime badkamer met ligbad, lavabo, ruime inloopdouche en extra opbergkasten. 3e verdieping is vrij in te vullen (reeds voorzien van dakvlak vensters).
Kelder.
Of u nu een permanente bewoner bent of op zoek bent naar een 2e verblijf, deze woning biedt de perfecte mix van comfort en stijl om zorgeloos en in alle rust te wonen op een zeer centrale ligging nabij alle winkels (mobiscore van 9,3/10).
Cv gas (condensketel), ventilatiesysteem, uitstekende epc score van 146 kWh/m2jaar, goedgekeurde elektriciteit.
G-score A P-score A U kan terech...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op