Huis te koop

279500€

2 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 20053722
Immoweb code : 20053722

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
81 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelshuis bestaande uit handelsgelijkvloers en duplexap...

PLUSPUNTEN:
+ gelegen in hartje Bree
+ handelsgelijkvloers: 68 m² 
+ duplexappartement: 100 m²
+ terras: 10,4 m²
+ recente renovatie
+ interessante vastgoedbelegging

ALGEMEEN
In het rustige centrum van Bree vinden we dit karaktervol handelshuis terug dat dateert van eind 19de eeuw. Het pand werd steeds zeer goed onderhouden en kreeg 2 jaar geleden nog een heuse make-over. 

We betreden het pand via de inkomhal waar links 2 bergruimtes zijn (meterlokaal / technische ruimte / fietsenstalling), en de trap naar het hoger gelegen duplexappartement. Het winkelgedeelte is ca. 50 m² groot en beslaat de hele diepte van het gebouw. Naast de winkelruimte is er een apart toilet voor cliënteel, een keuken en een bureel / berging. De winkelruimte wordt verwarmd middels een pelletkachel. Voorheen was hier een kapsalon en boetiek gevestigd, maar de mogelijkheden zijn legio! Heb je nood aan meer woonruimte? Dan kan je de huidige toestand (handel + woonst) ook wijzigen tot gezinswoning (het gehele gebouw).

Het duplexappartement werd compleet gerenoveerd en wordt momenteel verhuurd. Via de trap komen we in de privé inkomhal terecht met vestiaire en trap naar de 2de verdieping. Vanuit de hal komen we in de ruime en lichtrijke woonkamer terecht, waar de typische hoge plafonds meteen opvallen. De keuken werd recent geïnstalleerd en is voorzien van alle toestellen en hedendaags comfort. 

Zo ook voor de badkamer die volledig werd vernieuwd, en uitgerust is met een in...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op