Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 20180423
Immoweb code : 20180423

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
850 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare gezinswoning in een rustige, doodlopende straat

Prachtige woning die comfort combineert met ruimte en rust. Deze uitstekend onderhouden woning biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en stijlvol leven.

Kenmerken:
Volledig gerenoveerde keuken en badkamer: Beide ruimtes zijn recentelijk vernieuwd met oog voor detail en voorzien van de nieuwste toestellen en kwaliteitsmaterialen. De keuken is een droom voor elke hobbykok en de badkamer biedt een oase van rust met een moderne, stijlvolle uitstraling.

-4 Slaapkamers en een bureauruimte: Met vier volwaardige slaapkamers is er meer dan genoeg ruimte voor elk gezinslid. Daarnaast beschikt de woning over een extra kamer die ideaal is als bureau, speelkamer of logeerkamer.
-Inpandige garage en royale parkeergelegenheid: De woning beschikt over een inpandige garage die niet alleen plaats biedt voor uw wagen, maar ook voor opslag. Daarnaast is er op het perceel en in de rustige straat meer dan voldoende parkeerruimte voor uzelf en uw gasten.
-Buitenzwembad en buitenruimte: De achtertuin is een echte privé-oase met een prachtig zwembad, perfect voor ontspanning en plezier in de zomermaanden. Het ruime terras biedt voldoende ruimte voor buiten dineren, terwijl de gezellige loungehoek ideaal is voor lange zomeravonden met vrienden en familie.
-Kindvriendelijke en rustige ligging: De woning is gelegen in een doodlopende straat, wat zorgt voor een veilige en kindvriendelijke omgeving. De buurt is rustig en groen, ideaal voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een veil

Neem contact op