Huis te koop

449000€

5 slaapkamers 305 vierkante meters

Immoweb code : 20166368
Immoweb code : 20166368

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
305 vierkante meters bewoonbare ruimte
1135 vierkante meters grond

Omschrijving

Te koop, karaktervolle burgerwoning met uitgestrekte tuin...

Eerste bezoekdag op zaterdag 21 september. Inschrijven kan via www.nobels.be onder referentienummer 3803196.

UITERST RUIME BURGERWONING met een KARAKTERVOLLE UITSTRALING, gelegen in het hart van Brakel. Deze woning biedt u een ROYALE BEWOONBARE OPPERVLAKTE van ongeveer 305 m², ideaal voor gezinnen die houden van RUIMTE EN COMFORT. De woning is rijk aan AUTHENTIEKE ELEMENTEN en straalt heel wat charme uit.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een MAJESTUEUZE INKOMHAL die toegang geeft tot de woon- en eetkamer. Deze ruimtes kunnen desgewenst worden samengevoegd tot één GROTE, OPEN LEEFRUIMTE. Daarnaast beschikt de woning over nog een eetplaats, INGERICHTE KEUKEN, apart toilet en een RUIME BERGING met wasplaats.
Op het tussenverdiep vindt u een bureauruimte en een badkamer. De eerste verdieping biedt DRIE SLAAPKAMERS en een ZOLDERBERGING. De bovenste verdieping verrast met nog eens TWEE RUIME SLAAPKAMERS en een RECENT GERENOVEERDE BADKAMER. Extra bergruimte is beschikbaar in de zolder en kelder.
Buiten geniet u van een INGESLOTEN TERRAS dat overgaat in een UITGESTREKTE TUIN, perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten. De DUBBELE GARAGE van ongeveer 63 m² biedt niet alleen plaats voor uw voertuigen, maar ook EXTRA OPBERGRUIMTE. De garage heeft een directe toegang tot de tuin, wat het parkeren en in- en uitladen UITERST GEMAKKELIJK maakt.
Deze woning is gelegen op een ZEER CENTRALE LOCATIE, op WANDELAFSTAND van de stadskern en biedt een VLOTTE VERBIND...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op