Huis te koop

* 325000€

2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 20139181
Immoweb code : 20139181
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
135 vierkante meters grond

Omschrijving

Welkom in jouw droomhuis in het groene hart van Brakel!

Deze woningen zijn ontworpen met oog voor detail, gebouwd met vakmanschap en bieden een moderne en stijlvolle leefomgeving. Met grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten, kunt u genieten van een klare en levendige sfeer in elke kamer. Het uitzicht op het groen achteraan het gebouw zorgt voor een rustgevende ambiance, waar u kunt ontspannen en tot rust komen na een drukke dag.
Prachtig parket, hoogwaardige materialen, piekfijne badkamer en keuken, … elk detail is zorgvuldig gekozen voor een luxueuze uitstraling en uw comfort. Deze units zijn gelegen in een kleinschalige residentie met privacy aan de straatzijde en een open karakter aan de achterzijde. 
De Tuinwoning is een woning met een gelijkvloers en een eerste verdiep, het is voorzien van een oppervlakte van zo’n 140 m² + nog eens 90 m² aan privatieve tuin + 20 m² terras verspreid over verdiep 0 en 1. Het is voorzien van een inkomhal, twee bergruimten, twee toiletten, ruime eetkamer en leefruimte met luxueus afgewerkte keuken voorzien van een eiland samen met de nodige toestellen en een badkamer met grote inloop-regendouche. Door de grote raampartijen aan de achterzijde van deze woning geniet dit van heel wat lichtinval en zicht op groen, vanaf de straatkant is er dan weer heel wat privacy. Aan deze tuinwoningen is eveneens een garagebox gekoppeld die rechtsreeks in de tuin uitgeeft.
Voor meer info, neem contact op via stijn@altro-vastgoed of via 0493 02 99 68

Neem contact op