Huis te koop

350000€

4 slaapkamers 277 vierkante meters

Immoweb code : 20072077
Immoweb code : 20072077

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
277 vierkante meters bewoonbare ruimte
917 vierkante meters grond

Omschrijving

Naakte eigendom te koop!

Te Koop: Naakte Eigendom van Charmante Te Renoveren Villa in Boutersem

Locatie: Groenstraat 89, een idyllische en groene omgeving in het mooie Boutersem. Nabij scholen, winkels, en openbaar vervoer, en slechts enkele minuten van de E40, waardoor Leuven en Brussel vlot bereikbaar zijn.
Oppervlakte: Ruime perceeloppervlakte met een grote tuin, ideaal voor wie houdt van buitenleven en privacy.
Indeling: Deze villa biedt een gezellige leefruimte met veel potentieel. Met 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken, badkamer, en een kelder, heeft de woning een klassieke indeling die ruimte biedt voor renovatie en personalisatie.

Naakte eigendom: Bij de verkoop van de naakte eigendom behoudt de huidige eigenaar het vruchtgebruik, wat betekent dat u de eigendom verkrijgt zonder onmiddellijk genot, maar met het vooruitzicht op een waardevolle toekomstige meerwaarde.
Waarom investeren in deze naakte eigendom?

Interessante belegging: De aankoop van de naakte eigendom biedt u de mogelijkheid om tegen een lagere prijs te investeren, met de zekerheid van een toenemende waarde op lange termijn. bij de akte zal u maar 78% van de afgesproken prijs betalen. Dat betekent dat u maar slechts 273.000€ van de 350.000€ zou betalen! 
Rustige en groene omgeving: De ligging in Boutersem staat garant voor een rustige woonomgeving, omringd door natuur, met toch alle nodige voorzieningen in de buurt.
Toekomstige waardestijging: Boutersem is een opkomende regio waar vastgoedprijzen in de lift zitten, voo

Neem contact op