Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 20059592
Immoweb code : 20059592

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
627 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met garage en grote tuin

Deze instapklare woning, compleet met inpandige garage en tuin, is zeer gunstig gelegen in het pittoreske Boutersem.

Bij binnenkomst op de begane grond wordt u verwelkomd door een ruime hal, die leidt naar een aparte toilet en een royale living. Deze leefruimte profiteert van veel lichtinval dankzij de grote ramen, wat zorgt voor een aangename en lichte sfeer. Aangrenzend vindt u een volledig uitgeruste keuken met moderne apparatuur en voldoende opbergruimte. De keuken heeft ook een handige berging en biedt directe toegang tot de inpandige garage, wat extra gemak biedt voor bijvoorbeeld het opbergen van boodschappen.

Onder de woning bevindt zich een praktische kruipkelder, die bereikbaar is via de tuin. Deze biedt extra opslagmogelijkheden en draagt bij aan de functionaliteit van het huis.

De eerste verdieping omvat een nachthal die toegang geeft tot een moderne badkamer, uitgerust met hedendaags sanitair. Hier bevinden zich ook drie ruime slaapkamers, elk met voldoende kastruimte en natuurlijk licht. Eén van deze slaapkamers biedt directe toegang tot een royaal terras, perfect voor ontspanning of een rustige ochtendkoffie.

Buiten is de woning voorzien van een grote, onderhoudsvriendelijke tuin. Deze uitgestrekte buitenruimte is ideaal voor diverse buitenactiviteiten, tuinieren of gewoon genieten van de frisse lucht. De tuin vormt een echte troef van deze woning, mede door de privacy en rust die het biedt.

Voor de woning bevindt zich een grote oprit met voldoende ruimte

Neem contact op