Huis te koop

599000€

3 slaapkamers 258 vierkante meters

Immoweb code : 20013189
Immoweb code : 20013189

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
258 vierkante meters bewoonbare ruimte
535 vierkante meters grond

Omschrijving

Op zoek naar uw droomwoning in Boutersem? zoek niet langer!
Deze moderne BEN ( bijna energie neutraal) woning ligt uiterst rustig gelegen met een prachtig uitzicht op de achterliggende weilanden, doch slechts op 4 min rijden van de oprit E40!
Met een E-Peil 28 ( epc label A) is dit een uiterste energiezuinige woning. Ze is voorzien van alle moderne luxe en comfort. De gebruikte materialen en afwerking zijn van een hoge kwaliteit.
Laat u op het gelijkvloers verrassen door de zee aan ruimte, de overvloedige lichtinval en het prachtige uitzicht! De hyper-uitgeruste open keuken sluit naadloos aan met de leefruimte en het terras. Voorts hebben we beneden nog een ruime inkomhal, gastentoilet en een ruime berging/wasplaats.
Op het eerste verdiep vinden we drie grote slaapkamers, een tweede toilet en een douchekamer. De master bedroom heeft tevens een ensuite badkamer met ligbad.
Via een vaste trap komen we in de zolderruimte van maar liefst 100m². Deze werd reeds voorzien van isolatie, een chappe, veluxen en sanitaire leidingen! Hier kunnen met gemak nog twee extra (slaap)kamers en een derde badkamer gemaakt worden. Op die manier is de totale bewoonbare oppervlakte bijna 260m²!
De troeven samengevat:
- bouwjaar 2022
- BEN woning ( CV HR Gas/vloerverwarming beneden/zonnepanelen/ventilatie type D)
- Mooi perceel van 535m² met zicht op groen
- 4 minuten van E40
- mogelijkheid tot 5 slaapkamers en 3 badkamers
- verkoop onder registratierechten 3% ( enige woning)

Laat deze buitenkans

Neem contact op