Huis te koop

500000€

13 slaapkamers 737 vierkante meters

Immoweb code : 11483861
Immoweb code : 11483861

Overzicht

13 slaapkamers
12 badkamers
737 vierkante meters bewoonbare ruimte
427 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig herenhuis met 13 kamers en spa

Dynasty Agentschap heeft het genoegen u "L'Auberge le Relais" voor te stellen, een 3-sterren accommodatie gelegen in de Semois-vallei, in het hart van het charmante toeristische dorp Corbion, in de gemeente Bouillon. Ideaal gelegen tussen Brussel en Luxemburg, op 1 uur van Reims, 1 uur van Namen en 10 minuten van Rochehaut, geniet deze eigendom van een uitzonderlijke geografische ligging. U zult onmiddellijk worden verleid door de rustieke gevel en de warme sfeer, perfecte weerspiegelingen van de traditionele charme van de regio.

Momenteel geëxploiteerd als hotel-restaurant, beschikt deze herberg over 10 kamers, elk met een eigen badkamer en aangeboden als hotelaccommodatie, alle beoordeeld met een 9/10 op Booking.com. De kamers bieden uitzonderlijk comfort met kwaliteitsvoorzieningen zoals een sauna, een hamam en een bubbelbad. De accommodatie geniet internationale bekendheid, wordt gepromoot via Wonderbox, Viva Box, Bongo, TUI en Hotspot, en heeft een constante bezettingsgraad van 85%.

Deze 3-sterren eigendom verkeert in uitstekende staat en kan gemeubileerd worden verkocht, wat een gemakkelijke overgang biedt voor elke nieuwe koper.

De huidige infrastructuur van het hotel omvat een restaurant met een professionele keuken, een wellnessruimte en flexibele privatiseringsruimten die kunnen worden aangepast aan verschillende concepten. De herberg beschikt ook over een zolder en een kelder over de gehele oppervlakte van het gebouw.

"L'Auberge le Relais" is een zeldzame kans

Neem contact op