Huis te koop

575000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20137592
Immoweb code : 20137592

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
962 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning (130m²) op een ruim perceel (962m²)!

Karaktervolle woning (130m²) met 3 slaapkamers en riant magazijn/werkhuis/atelier biedt tal van mogelijkheden op een perceel 962m² op een toplocatie te Borsbeek!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Borsbeek, centraal, landelijk en groen omgeven nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die u toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte. Via de leefruimte komt u in de ruime veranda, die zicht biedt op de riante tuin. Voorts is er de ruime en deels-geïnstalleerde keuken, alsook een wasplaats met gastentoilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de nachthal komt u terecht in het slaapgedeelte van de woning, met een ruime masterbedroom en twee gastenkamers. De badkamer is voorzien van een douche-in-bad, wasmeubel, toilet en bidet. Tot slot beschikt deze woning over een ruime kelderberging en een dubbele garage met sectionale poort, deze biedt tal van mogelijkheden (atelier/magazijn/werkhuis).

Kortom: Karaktervolle woning (130m²) met riant magazijn biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten op toplocatie te Borsbeek!

Bijzonderheden:
- ruim perceel (962m²)
- toplocatie
- atelier/werkhuis/magazijn
- dubbele beglazing

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 765kWh/m²jaar

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/reno

Neem contact op