Huis te koop

478000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20184912
Immoweb code : 20184912

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
456 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde gezinswoning

OPENHUIZENDAG 21/09 van 14u tot 15u

Instapklare gezinswoning met 3 slpk

Deze prachtige gezinswoning bevindt zich in de rustige en landelijke omgeving van Borgloon. Op slechts 1,3 km van het centrum en omringd door de prachtige natuur van Haspengouw.
Deze half open bebouwing is gebouwd in 1955, maar is in 2022 volledig gerenoveerd. Het moderne huis is in uitstekende staat en is goed onderhouden. Via de inkomhal met een gastentoilet komt u in de gezellige woning. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken en door de raampartijen is er enorm veel natuurlijk licht. De keuken is volledig geïnstalleerd met een groot keukeneiland. Verder is er nog een berging aanwezig met alle voorzieningen. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de badkamer die voorzien is van een inloopdouche. De zolderverdieping is omgetoverd tot een zeer ruime masterbedroom, een prachtige ruimte met veel lichtinval. Deze kamer is voorzien ook van een losstaand bad.
De tuin en het terras zijn knap aangelegd en hebben een prachtig uitzicht over de velden. Geniet hier in alle rust en privacy met het gezin.
Zowel vooraan als achteraan de woning zijn er meerdere parkeermogelijkheden, wat zorgt voor extra gemak.

Kortom, deze woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een mooi afgewerkte instapklare woning in een rustige omgeving. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel

Neem contact op