Huis te koop

198500€

4 slaapkamers 148 vierkante meters

Immoweb code : 20183419
Immoweb code : 20183419

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
148 vierkante meters bewoonbare ruimte
105 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning in het centrum van Borgloon

Op zoek naar een charmante woning in het gezellige centrum van Borgloon? Deze woning, gelegen in de H. Vanveldekestraat 7, biedt een combinatie van comfort, ruimte en een uitstekende ligging.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in de inkomhal, die leidt naar de gezellige leefruimte met eetplaats. De keuken is recent vernieuwd en voorzien van moderne apparatuur, ideaal om te koken met het gezin. Verder is er op het gelijkvloers een badkamer met douche, toilet en wasruimte. Vanuit de hal is er toegang tot een zonnige binnenkoer, waar je heerlijk kan genieten van de buitenlucht. Ook is er een praktische bergruimte bereikbaar via de koer.

Via de nachthal bereik je drie ruime slaapkamers en een apart toilet. Met de vast trap bereiken we de zolder, hier bevindt zich de vierde slaapkamer, perfect voor een master bedroom, met aansluitend een tweede badkamer, uitgerust met een bad en toilet.

De woning beschikt tevens over een kelder die extra bergruimte biedt.

Borgloon staat bekend om zijn charmante historische kern, prachtige landschappen en uitstekende voorzieningen. De woning bevindt zich op wandelafstand van lokale winkels, scholen en openbaar vervoer. Natuur- en cultuurliefhebbers kunnen genieten van de bekende bloesemroutes en andere bezienswaardigheden in de omgeving. Bovendien is Borgloon centraal gelegen in Haspengouw, met snelle verbindingen naar steden zoals Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren.

Interesse? Neem contact op met ons kanto

Neem contact op