Huis te koop

299000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 20124110
Immoweb code : 20124110

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
450 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante woning recent vernieuwd met leuk tuintje!

Welkom in deze betoverende woning, ideaal voor een beginnend koppel! De living straalt warmte uit dankzij de schitterende parketvloer en de royale ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Vanuit hier betreedt u de open keuken, eveneens modern.

In de keuken leidt een deur naar de berging en het toilet. De berging biedt ruimte voor een wasmachine, droger of extra koelkast. Beneden is er een inpandige garage die tevens dienst kan doen als extra opslagruimte. Deze multifunctionele ruimte kan naar eigen wens worden aangepast!

De bovenverdieping herbergt twee ruime slaapkamers. De badkamer is volledig geïnstalleerd en beschikt over een bad, douche, wc en pompbak. Vanuit de hal heeft u toegang tot de prachtig afgewerkte zolder, die de hele woning een authentieke uitstraling geeft.

Buiten treft u een smalle, maar diepe tuin aan, volledig omheind voor privacy. Een terras biedt de mogelijkheid om in de zomer heerlijk van de zon te genieten. Tevens vindt u in de tuin een gezellig bakhuis dat perfect dienst kan doen als tuinhuis.

De kelder biedt overvloedige opslagmogelijkheden en maakt deze woning compleet. Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Pluspunten:
- Volledig onder keldert
- Elektrische keuring conform
- 2 slaapkamers
- Grote afgewerkte zolder
- Gezellige living met parket
- Omheinde tuin
- Volledig gerenoveerd

Neem contact op