Huis te koop

475000€

3 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 20108451
Immoweb code : 20108451

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
1551 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooi gelegen woning met knappe architectuur te Borgloon

Deze uitzonderlijk mooi gelegen woning met bijzondere architectuur en inrichting omvat 3 slaapkamers en is gelegen op een perceel van 15a in Gors-Opleeuw, met vlotte verbinding naar de centra van Borgloon en Kortessem

De opsplitsing in verschillende tussenverdiepingen en de "aparte met elkaar verbonden bouwvolumes" typeren deze eigentijdse woning met een bewoonbare oppervlakte van 215m². De indeling is als volgt:
Inpandige dubbele garage.
Grote kelder omvat o.a. fietsenstalling, cv-ruimte, wijnkelder, stockageruimte, ...
De sfeervol ingerichte woning omvat: inkomhal, gastentoilet, zitkamer, eetkamer, bureau, keuken met ontbijthoek, bijkeuken-wasplaats. Op de verdieping: overloop, 3slaapkamers en een badkamer.
Goed bereikbare zolder via vaste trap: deze biedt nu veel stockageruimte aan en kan ook ingericht worden met extra kamers. 
Via het dakterras bereikt men nog een aparte zolderkamer.

Bij de woning hoort een goed omsloten tuin met meerdere terrassen. Ze bieden absolute privacy waardoor het het hier heerlijk vertoeven is voor zowel de zonnekloppers als de moestuin-liefhebbers.

Extra's : alarminstallatie, waterverzachter.

Deze woning is residentieel gelegen in het gezellige Gors-Opleeuw, deelgemeente van Borgloon, ook wel het Toscane van Limburg genoemd. Al wandelend of fietsend kan je er genieten van prachtige panorama's

Neem contact op