Huis te koop

164900€

4 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11489389
Immoweb code : 11489389

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
225 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning van +- 140 m2 woonoppervlakte in Borg...

Welkom in de Neremstraat 5 te 3840 Borgloon!

We bevinden ons hier op een interessante locatie met een goede bereikbaarheid vlakbij de Sint-Truidersteenweg, die eenvoudig toegang biedt tot tal van voorzieningen en faciliteiten. Uniek aan deze locatie is ongetwijfeld een residentiële doch groene woonomgeving, die extra benadrukt wordt door de talloze fiets- en wandelpaden in en rond het centrum van Borgloon. Bent U iemand die zelf graag de handen uit de mouwen steekt en op zoek is naar een (nieuw) project om zelf de stempel te drukken? Dan is deze woning zeker iets voor U! 

Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Neem dan zeker een kijkje op onderstaande link: https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3744459/rijwoning-te-koop-in-3840-borgloon 

De woning zelf dateert van voor de wet op de stedenbouw, waardoor de constructies per definitie geacht worden vergund te zijn. Het gebouw werd opgetrokken tussen 1900 en 1918. De eigenaar is reeds gestart met de eerste afbraakwerken. Vanuit het uitgebreide renovatiepotentieel van deze woning, werden de ramen recent reeds vervangen door hoogrendementsbeglazing (in kunststof profielen). Toch beschikken kandidaat-kopers nog over de volledige vrijheid om de rest van de woning verder af te werken naar eigen smaken/voorkeuren. Bovendien is de woning nog voorzien van een volledig omheinde tuin. 

Momenteel is dit pand nog onderworpen aan de renovatie-plicht, waarbij het energielabel van deze wo...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op