Huis te koop

289000€

4 slaapkamers 232 vierkante meters

Immoweb code : 11471019
Immoweb code : 11471019

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
232 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met 4 slaapkamers, airco en zonnepanelen.

Deze goed onderhouden woning is gelegen op een perceel van 2a00ca met een vlotte verbinding naar zowel Tongeren als Sint-Truiden.

Via de inkomhal met gastentoilet komen we aan de linkerzijde van de woning terecht in de ruime woonkamer. Deze biedt plaats voor een eethoek en salon. Achter deze woonkamer bevindt zich de veranda. Naast de veranda bereiken we de keuken. Vanuit zowel de keuken als de veranda is er een mooi uitzicht naar het terras en de volledig omheinde tuin. De woonkamer en veranda zijn bovendien ook uitgerust met airco.

Op de verdieping hebben we via de nachthal toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet en lavabo met meubel.
De zolderverdieping is bereikbaar via een trap aan de nachthal. Hier bevindt zich nog één grote ruimte die kan dienen als vierde slaapkamer.

De woning is volledig onderkelderd (onderverdeeld in verschillende ruimtes zoals een wasplaats, cv-ruimte met nieuwe gasketel, opslagplaats) en beschikt verder ook over een inpandige garage.

Achter de woning vinden we het terras en de volledig omheinde tuin. Verder is deze woning voorzien van zonnepanelen.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op