Huis te koop

485000€

3 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 20129142
Immoweb code : 20129142

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
140 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Architectenwoning met groene tuin

Wonen dichtbij de stad maar geniet je ook van ruimte en rust? Op zoek naar een huis met zijn eigen karakter? Ontdek deze halfopen architectenwoning met veel licht en een groene tuin.

Gelegen in Borgerhout extra muros. The up-and-coming neighbourhood want omgeven door verschillende parken en toch direct nabij de stad dus absoluut in the place to be. Supermarkten, scholen en de hipste horecazaken zijn te voet bereikbaar. Direct aan openbaar vervoer, Berchem Station, velostations, verschillende invalswegen en de Ring.

- Architectenwoning
- Schitterende lichtinval
- Gelijkvloers ideaal voor vrij beroep
- Doodlopende straat

De inkomhal met vestiaire en gastentoilet leidt naar de grote gelijkvloerse ruimte die ooit dienst deed als architectenbureau. Ideaal als praktijk voor eender welk vrij beroep of home office.

Het oog van de architect laat zich voelen op de 1e verdieping. Een slim ontwerp, met gezellige hoekjes die met elkaar in verbinding staan, in combinatie met een overvloed aan daglicht dankzij de huge raampartijen en de vide. De leefruimte werd ingedeeld in een living met apart tv-hoek, eetkamer en keuken. Vanuit de leefruimte is er toegang naar een het terras met zicht op de tuin.

Op de 2e verdieping bevindt zich een bureau en masterbedroom met badkamer ensuite. De badkamer omvat een bad, wastafel en toilet.

De 3e verdieping voorziet nog 2 slaapkamers die een badkamer delen. Deze omvat ee

Neem contact op