Huis te koop

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11444149
Immoweb code : 11444149

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
144 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met 3 Slaapkamers, Tuin, Nabij Boelaerpark

Ontdek dit prachtige huis in Antwerpen - een parel vol licht en ruimte! Gelegen op een perceel van 144m2, biedt deze woning met 140m2 aan bewoonbare oppervlakte een uitstekend wooncomfort.

De woonkamer baadt in natuurlijk licht dankzij de grote schuifdeuren die toegang bieden tot een gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin. Het interieur is modern en toch hartelijk, met een comfortabele zithoek waar u heerlijk kunt ontspannen.

De hedendaagse keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en stijlvolle inbouwkasten, en biedt een mooi uitzicht op de tuin. Ook hier zorgen grote raampartijen voor daglicht en een naadloze verbinding met buiten.

Buiten wacht u een ruim houten terras omringd door weelderig groen – ideaal voor zomerse barbecues of om te genieten van uw ochtendkoffie in alle rust.

Met drie slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin, bureauruimte of hobbykamer. De kamers zijn voorzien van comfort en functionaliteit.

De badkamer heeft een eigentijdse uitstraling, met een ruime inloopdouche, een ligbad, en een dubbele wastafel.

Dit huis is een oase van rust vlakbij de stad, met voldoende mogelijkheden om in de buurt te parkeren. Laat deze kans niet liggen en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!

Neem contact op