Huis te koop

515000€

4 slaapkamers 182 vierkante meters

Immoweb code : 11421219
Immoweb code : 11421219

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
182 vierkante meters bewoonbare ruimte
391 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning

Deze energiezuinige halfopen woning, opgeleverd in 2017, geeft een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Antwerpen en Brussel; dit via de nabijheid van de Leuvensesteenweg, de E19 en openbaar vervoer (bus-trein).

De inkomhal, met aansluitende berging en gastentoilet, geeft toegang tot een lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken. De woonkamer en keuken geven perfect uitzicht op de omheinde, zuidgerichte tuin.
Deze is voorzien van een aangelegd terras en tuinhuis met verlichting en elektriciteit.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, apart toilet en badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en ruim ligbad.
Een vaste trap vanuit de nachthal geeft toegang tot de tweede verdieping, welke ingericht is als master bedroom en afgescheiden zolderruimte. Deze ruime verdieping biedt mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers of opbergruimte. De technische ruimte bevindt zich ook op deze verdieping.

De energiezuinige woning (EPC-A – E53) beschikt over vloerverwarming op de gelijkvloers en in de badkamer en is voorzien van zonnepanelen, de maandelijkse energiekosten zijn zeer laag (ong. 100€ voor gas + elektr). Verder is de woning uitgerust met een ventilatiesysteem D en een waterverzachter, alsook is er een regenwaterput (5000l) met pomp aanwezig.

Extra info of inplannen van een bezoek via bericht Immoweb of 0476/475025.

Neem contact op