Huis te koop

275000€

3 slaapkamers 148 vierkante meters

Immoweb code : 11474196
Immoweb code : 11474196

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
148 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond

Omschrijving

Cascowoning met tuin op rustige locatie te Boom

Ligging: De woning aan de Kruiskenslei 197 ligt in een rustige woonwijk, direct naast diverse supermarkten. Het is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de trein. Daarnaast zijn de invalswegen naar zowel Antwerpen als Brussel dichtbij. Deze combinatie van rust, gemak en goede verbindingen maakt de locatie zeer aantrekkelijk.
Omschrijving: Deze casco woning biedt talloze mogelijkheden om naar eigen smaak af te werken. Bij binnenkomst via de ruime inkomhal betreedt u rechts de lichte woonkamer, waar de hoge plafonds direct opvallen en een aangename sfeer creëren. Aan de achterzijde bevindt zich een nieuwe aanbouw met verse chape en ramen, klaar voor de installatie van uw droomkeuken. Op de begane grond is er tevens ruimte voor een toilet en wasruimte. De eerste verdieping herbergt een slaapkamer met badkamer. Via de trap bereikt u de zolder, geschikt voor het creëren van twee extra slaapkamers. De west-georiënteerde tuin, waar de avondzon op schijnt, maakt deze woning compleet.
Bijzonderheden:
- Volledig naar eigen smaak in te richten
- Vernieuwde ramen en alle aansluitingen voorzien
- Dicht bij invalswegen naar zowel Antwerpen als Brussel.

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gegeven opp. zijn indicatief. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom

Neem contact op