Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 20255286
Immoweb code : 20255286

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
328 vierkante meters grond

Omschrijving

Uiterst Charmante Woning met Ruime Tuin

Deze halfopen woning, gebouwd in 1933, onderging in de jaren '90 een grondige renovatie door de vorige eigenaars. De huidige bewoners verwierf de woning in 2011 en hebben sindsdien verschillende verbeteringen aangebracht, zoals de volledige renovatie van de aanbouw, de keuken en het vervangen van ramen en deuren in 2016. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd en is er in 2022 een nieuwe ketel geplaatst.
De woning beschikt over drie slaapkamers, een badkamer en een multifunctionele ruimte die perfect kan dienen als bureau of speelkamer. Dankzij de halfopen structuur is er een handig pad naar de tuin, die rustig en ruim is, hier is het in de zomer echt genieten. De parkeerplaats voor de deur is een extra troef. Deze charmante woning is zeker een bezoek waard!

Gelijkvloers:
We betreden de woning via de inkomhal, die voorzien is van een handige vestiaire voor jassen en schoenen. Loop verder naar de leefruimte/eetkamer, waar een uitnodigende tegelvloer en een gezellige open haard zorgen voor een warme sfeer—de perfecte plek om te ontspannen.
Vanuit de leefruimte komen we in de keuken met een gezellige ontbijtplaats. Hier geniet je van je ochtenden met een kop koffie en een heerlijk ontbijt.
Vervolgens komen we in de tussenruimte, waar je een praktische wasplaats en een toilet vindt.
Nu gaan we naar de aanbouw, die prachtig is afgewerkt met een parketvloer en veel lichtinval biedt.
Tot slot, de traphal is afgewerkt met een tegelvloer en leidt ons naar de bovenverdiepingen

Neem contact op