Huis te koop

749000€

6 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 20253025
Immoweb code : 20253025

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
1233 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke villa op fantastische locatie te Boechout!

Karaktervolle villa (223m²) voorzien van 6 slaapkamers op een riant perceel (1.300m²) met prachtig aangelegde tuin op unieke locatie te Boechout!

Ligging: Gelegen op een unieke locatie te Boechout, residentieel, rustig maar centraal in één van de mooiste straten van Boechout een zijstraat van de Janssenlei, nabij winkels, scholen, sportcentra, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!

Omschrijving: U betreedt de woning via de ruime inkomhal, voorzien van gastentoilet met aansluitend een bureauruimte. Verder treffen we een prachtige eetkamer en leefruimte met veel natuurlijke lichtinval en gezellige pelletkachel en de riante keuken die tal van mogelijkheden biedt. Voorts op het gelijkvloers vinden we verder vier ruime kamers waarvan één met douche en wasmeubel en vervolgens de badkamer voorzien van ligbad en toilet. Via een draaitrap bereiken we de verdieping met twee gezellige zolderkamers. De ruime kelder is ingericht als wasplaats en biedt toegang tot de inpandige garage. Tot slot is de woning voorzien van een prachtig aangelegde tuin die zorgt voor rust en groen en voorziet de woning een oprit voor meerdere wagens.

- riant perceel (1.300m²)
- toplocatie
- dubbele beglazing
- Cv-installatie HR condensatie "Bosch" (2021)

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 347 kWh/m²jaar

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw e

Neem contact op