Huis te koop

750000€

6 slaapkamers 312 vierkante meters

Immoweb code : 20062989
Immoweb code : 20062989

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
312 vierkante meters bewoonbare ruimte
895 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle en energiezuinige woning vol karakter

IN OPTIE - Gelegen in het groene en gegeerde Boechout. In een fijne buurt, op een boogscheut van park Frijthout en het centrum. Even vlot ben je onderweg naar de stad, met zowel station, tramhalte als fietsostrade nabij.

De gevel van deze karaktervolle woning springt in het oog. Hier kom je zalig thuis in je eigen groene oase met ruime voortuin en oprit. De brede inkomhal - met houten trap, mooie tegels en apart toilet - leidt naar de lichtrijke woonkamer. In de winter geeft de leemkachel hier een aangename warmte.

Aansluitend liggen de eetkamer en keuken. Tijdens het koken heb je zicht op de prachtige, biodiverse tuin met zwemvijver. Gezelligheid troef, dankzij de vele zit- en zonneplekjes en zonder inkijk. Aanpalend een garage of werkplaats van 82m2. Ruimte zat!

Op de 1ste verdieping van het huis zorgt het dakterras voor nog een extra stukje groen. In totaal zijn er liefst 6 slaapkamers. Vier ervan liggen op de 1ste verdieping. Hier vind je ook een toilet, wasplaats, badkamer met dubbele lavabo, aparte doucheruimte en – hou je vast – saunacabine.

Een verdieping hoger liggen nog eens 2 grote slaapkamers met mezzanine en een extra ruimte die als badkamer ingericht kan worden.

De voorbije jaren werd de woning energiezuinig gerenoveerd, geïsoleerd en voorzien van ventilatiesysteem D, zonnepanelen, regenwaterrecuperatie, -zuivering en een regenwaterput. Wonen naar hedendaagse energienormen dus, met het charmante karakter van weleer. Authentieke elementen werden maximaa

Neem contact op