Huis te koop

5 slaapkamers 236 vierkante meters

Immoweb code : 20029978
Immoweb code : 20029978

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
236 vierkante meters bewoonbare ruimte
664 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

VERKOCHT door BELLES VASTGOED!

VERKOCHT DOOR BELLES VASTGOED - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend. Interesse in een vrijblijvende waardebepaling en een vlotte verkoop? Contacteer Frederik op het nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected]. Tot snel!


Meer info en plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/boechout-kapelleveldstraat-66

Deze prachtige halfopen nieuwbouw BEN-woning vinden we terug in de rustige Kapelleveldstraat. De woning werd gebouwd in 2022 en heeft een negatief E-peil van maar liefst -16 (EPC score van -26kWh/(m²jaar)). Allerhande winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer zijn vlakbij. Wordt verkocht onder registratierechten (3% mogelijk). Mogelijkheid tot gebruik als zorgwoning.

We betreden de woning via de ruime inkomhal met apart toilet en berging . De leefruimte en keuken kijken uit op de groene tuin. De keuken is voorzien van ingebouwde toestellen: kookvuur, dampkap, oven, combi-oven, vaatwas, koelkast en diepvriezer. Naast de keuken is een handige berging. Ook bevindt zich op het glv een 1e slpk/bureau met douche en lavabo. Gelijkvloers wonen is hier mogelijk.

De zuidgerichte tuin is voorzien van een ruim terras met zonneluifel en tuinberging. Naast de tuin is een servitudeweg naar achtergelegen velden.

Op de 1eV bevinden zich 3 ruime slpk, waarvan 2 met eigen douchecel. Ook is er een badk met douche, ligbad en dubbele lavabo. Er is een apart toilet. De zolder biedt mogelijkheid voor 1 of 2 extra slpk.

Neem contact op