Huis te koop

579000€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 20011495
Immoweb code : 20011495

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
430 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige woning (240m²) op een perceel van 400m² op toploca

Prachtige woning (240m²) voorzien van 4 slaapkamers met dubbele garage op een perceel van 430m² op toplocatie te Boechout (Vremde) biedt tal van mogelijkheden!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Boechout, centraal maar rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, garage, nachthal, masterbedroom, twee slaapkamerskamers, vierde zolderkamer en tuin met terras.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal voorzien van gastentoilet en vestiare die toegang biedt tot een ruime, lichtrijke leefruimte met prachtige raampartijen en houtkachel. Aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen. Op de verdieping vinden we een prachtige masterbedroom met dressing, twee slaapkamers en een badkamer voorzien van douche en dubbele wastafel. Een van de kamers biedt toegang tot een vierde volwaardige zolderkamer met mogelijkheden. De woning beschikt ook nog over een dubbele garage met sectionale poort en een prachtig aangelegde tuin met terras en tuinhuis.

Kortom: Prachtige woning voorzien van alle comfort biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Boechout.

Bijzonderheden:
- recente woning
- geïsoleerd dak
- dubbele beglazing
- EK-conform
- toplocatie
- dubbele garage
- regenwaterput




Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. I

Neem contact op