Huis te koop

318000€

3 slaapkamers 281 vierkante meters

Immoweb code : 20051459
Immoweb code : 20051459

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
281 vierkante meters bewoonbare ruimte
350 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke woning met grote binnenkoer in het centrum va...

PLUSPUNTEN: 
+ perceeloppervlakte: 350 m²
+ bewoonbare oppervlakte: 281 m²
+ 3 slaapkamers
+ ruime, overdekte binnenkoer
+ authentieke uitstraling
+ geen renovatieverplichting (EPC-label B)
+ 48 zonnepanelen met groenestroomcertificaten

ALGEMEEN:
In het centrum van Kaulille, een gezellig dorp in het landelijke Bocholt, is deze prachtige woning gelegen. De woning werd initieel gebouwd in 1911 en doorheen de jaren up to date gehouden met behoud van de mooie authentieke elementen. Het perceel beschikt niet enkel over een ruim woonhuis maar ook over een handelsgedeelte (voorheen horeca) dat eventueel mits goedkeuring van de gemeente voor tal van andere doeleinde benut kan worden.

Zowel de woning als de polyvalente ruimte staan in verbinding met een mooie open grote koer waar tevens een werkhuis aanwezig is. Ook de hobbyist kan zijn hartje hier ophalen!

De woning bevindt zich op een hoekperceel met de hoofdingang op Kaulillerdorp en de toegang naar de grote koer en parkeerplaats op de Bosschelweg. We betreden de woning via de inkomhal met toegang tot de bovenverdieping. Boven bevinden er zich drie ruime slaapkamers waarvan één met achterliggende opslagruimte. Ook is hier een apart toilet en badkamer gelegen. De badkamer beschikt over een lavabo, een douchecabine en voldoende opbergruimte.

Terug beneden komen we terecht in de prachtige woonkamer met de authentieke houten en bakstenen elementen. Dankzij de vele raampartijen baadt de woonruimte in het lic...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op