Huis te koop

* 485000€

3 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 11463670
Immoweb code : 11463670
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
272 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwproject met 8 eigentijdse woningen te Uit…

Met veel enthousiasme stellen wij u dit prachtig nieuwbouwproject voor die uitblinkt met zijn moderne architectuur en uitmuntende locatie in hartje Uitkerke, Blankenberge. Deze energiezuinige nieuwbouwwoningen bieden de ideale gelegenheid om te genieten van modern wonen op een droomlocatie aan de kust.

Op het gelijkvloers van deze open bebouwing vinden we een open keuken die uitzicht geeft op een ruime living met eetruimte en zithoek. De leefruimte is voorzien van een grote glaspartij aan de achterzijde van de woning, welke uitgeeft op de private tuin/terras. De inkom biedt toegang tot de leefruimte en is voorzien van een apart gastentoilet. Buiten vinden we een aanpalende carport, een tuin en een ruim terras.

De bovenliggende verdiepingen omvatten drie slaapkamers, een ruime badkamer, een berging en een zolderruimte die toegankelijk is via een vaste trap. De badkamer is ingericht met een dubbele lavabo met spiegel en is voorzien van een toilet, ligbad en douche.

Met vloerverwarming, hoogrendementsbeglazing, een carport, een gemeenschappelijke fietsenberging en zonnepanelen, biedt deze nieuwbouwwoning alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en zorgeloos leven aan de kust. Bovendien creëert de groenzone (wadi) in het binnengebied een oase van rust en ontspanning.

Bent u gecharmeerd door alles deze woning project te bieden heeft? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Troeven
*Uitstekende ligging
*Voldoet aan energieprestatie…

Dit pand maakt deel uit van een project

Neem contact op