Huis te koop

430000€

4 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 11462119
Immoweb code : 11462119

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
158 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime vier slaapkamer woning met zongericht terras en zic...

Deze instapklare woning met vier slaapkamers heeft een uitstekende, rustige locatie vlakbij de Jachthaven, winkels en openbaar vervoer. 

Via een trap begeeft u zich naar de eerste verdieping, waar de inkom van de woning zich bevindt. Via de ruime inkomhal komt u terecht in de ruime leefruimte. Dankzij de aanwezigheid van de vele raampartijen kunt u genieten van een aangenaam daglicht dat de woning binnenvalt. Aanpalend met de leefruimte bevindt zich de keuken. Deze is volledig voorzien van alle voorzieningen. Via de leefruimte is er rechtstreekse toegang tot een zongericht terras van maar liefst 30m2. Vanop dit terras heeft u ook een fantastisch zicht over het water. Tevens is er een berging, voorzien van een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en een droogkast. 

Via de trap begeeft u zich naar de tweede verdieping met 3 ruime slaapkamers. Deze zijn elk voorzien van de nodige verwarming. Op dit zelfde verdiep situeert zich de eerste badkamer voorzien van een ligbad. Op de derde verdieping situeert zich de laatste en vierde slaapkamer alsook een tweede badkamer met douche. 

Deze woning wordt individueel verwarmd op gas. De eigenaar biedt u tevens de mogelijkheid tot het aankopen van een afgesloten garagebox in hetzelfde gebouw (€60.000). 

De woning is gelegen in de residentie Boathouses een gebouw daterende uit het jaar 1995.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op