Huis te koop

649000€

3 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 20197172
Immoweb code : 20197172

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
506 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Bezoekdag op zaterdag 5/10 na afspraak. Prijs is een vanafprijs.
Deze moderne nieuwbouwwoning, gelegen in een rustige doodlopende straat, biedt een prachtig uitzicht op de omringende velden. De ruime woning staat op een perceel van 5 are en is gebouwd met hoogwaardige materialen. Dankzij de toepassing van moderne technieken, zoals vloerverwarming, zonnepanelen en een geavanceerd ventilatiesysteem, heeft de woning een indrukwekkend laag E-peil van 11.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal met een ingebouwde vestiaire en een apart gastentoilet. Vanuit de hal heeft u directe toegang tot de lichte leefruimte met gezellige gashaard en de volledig ingerichte open keuken, die door grote schuiframen een prachtig uitzicht op detuin biedt. Aangrenzend vindt u een handige technische/opbergruimte. In de tuin vindt u een gezellig terras, perfect om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Daarnaast is er een ruim tuinhuis, ideaal voor extra opslag of als hobbyruimte.
De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en extra opbergruimte. De master bedroom is voorzien van een eigen badkamer en een dressing. Raamdecoratie en zonnescreens in de slaapkamer zijn inbegrepen. Achteraan zijn de glaspartijen zonnewerend.
Het lage E-peil zorgt voor een volledige korting op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar.


Boek nu je bezoek op [email protected] of bel 078 48 47 00.

Neem contact op