Huis te koop

550000€

4 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 20002396
Immoweb code : 20002396

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
850 vierkante meters grond

Omschrijving

Sfeervolle gezinswoning van 235m2 met 4 slpks en 2 badkmrs!

Moderne, zeer gezellige gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 235m2!, 4 zeer ruime slaapkamers, 2 badkamers en dit op een prachtig, zuid-west-georiënteerd perceel van 8are 50 en dat op amper enkele minuten wandelen van het bruisende centrum van Bilzen! De woning is voorzien van veel grote raampartijen wat voor zeer veel lichtinval en mooie uitzichten zorgt.

Verder is deze woning super gelegen in een zeer rustige, groene straat en met het bruisende centrum op amper enkele minuten wandelen! Ook de opritten van de autosnelwegen liggen op slechts enkele kilometers rijden. Zeer centraal dus, terwijl er in de woning zelf een ontspannen, gezellige sfeer heerst.

De volledig aangelegde tuin is helemaal op het zuiden gelegen waardoor het er zalig genieten is! De tuin is zo ingericht dat er amper inkijk is wat zorgt voor de nodige privacy en dit op een unieke locatie, pal aan het centrum.

INDELING
GELIJKVLOER
Ruime inkomhal met links de ideale ruimte voor een bureel of praktijk, rechts ligt de ruime inpandige garage, badkamer met bad, toilet, enkele lavabo met meubel, ruime berging met wasplaats.

VERDIEPING 1
Lichte hal, volledig geïnstalleerde keuken met toegang naar het terras aan de zijkant en de super gezellige living voorzien van een prachtige parketvloer en een gashaard, via het grote schuifraam in de living is het terras en tuin bereikbaar, zeer ruime badkamer met bad, inloopdouche, enkele lavabo met meubel en ingebouwde kasten, ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op