Huis te koop

585000€

3 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11484339
Immoweb code : 11484339

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Exclusieve, spectaculaire stadswoning met eigen lift!

Exclusieve, zeer luxueuze stadswoning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 240m2 en een schitterende stadstuin en dit volledig op het zuiden! Deze spectaculaire woning werd ingericht door interieurarchitect Ingrid Nelissen en beschikt over een eigen privé-lift in de woning en prachtige glazen partijen wat resulteert in een subliem geheel!

Dit uiterst smaakvolle pand beschikt over 2 enorme slaapkamers, maar er is mogelijkheid tot het creëren van 4 slaapkamers, een prachtige badkamer en sfeervolle leefruimte.
En dit letterlijk van boven tot onder afgewerkt met kwalitatieve materialen en zeer veel oog voor detail wat zorgt voor een zeer luxueus en comfortabel geheel.

Ook is de ligging perfect; op amper enkele minuten wandelen tot het gezellige en bruisende centrum van Bilzen en met de opritten van de autosnelwegen ook op amper enkele kilometers rijden.

Verder beschikt de woning over een dubbele carport en een fietsenberging en een berging in de kelderverdieping. Er werd ook glansrijk aan de energienormen voldaan met een EPC-verslag met label A en dit mede dankzij de zonnepanelen van 5000kWh, vloerverwarming, goede isolatie en airco's. Ook is de woning voorzien van een camerabewarkings -en alarmsysteem


INDELING
GELIJKVLOER
Inkomhal met privé lift en trap, gastentoilet en vestiaire, prachtige dubbele glazen deur naar de leefruimte met een parketvloer en gashaard, enorm veel lichtinval en een spectaculair beeld van boven met het glazen...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op