Huis te koop

369000€

5 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11474842
Immoweb code : 11474842

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
210 vierkante meters grond

Omschrijving

Sfeervolle, instapklare woning met 4 ruime slaapkamers!

Super gezellige, ruime en instapklare gezinswoning met 4 zeer ruime slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 200m2. Deze sfeervolle woning is gelegen in het groene Eigenbilzen en heeft aan de achterkant van het perceel een grote garagebox die toegang geeft op de tuin.
De woning werd afgewerkt met kwalitatieve materialen wat resulteert in een smaakvol en comfortabel geheel.

Ook beschikt de woning over een leuke, volledig omheinde tuin die helemaal op het zuiden gelegen is en waar er dus zalig genoten kan worden.

Momenteel wordt de woning verhuurd aan een correcte, vriendelijke en zeer propere huurder waardoor de woning zeker ook interessant is als investering!

De ligging is super; in het groene en rustige Eigenbilzen, maar toch op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Bilzen. Ook het centrum van Maastricht bevindt zich op slechts 10 km! Er zijn lokale buurtwinkels, scholen en gezellige cafés in de directe nabijheid. Op het einde van de straat ligt het veld al dus voor de natuurliefhebbers, rust en ontspanning verzekerd!

INDELING
Inkomhal met toilet en trap naar het verdiep, ruime leefruimte met een open volledig geïnstalleerde keuken en het schuifraam naar het terras en tuin, aansluitend aan de keuken is er een ruime berging.

VERDIEPING 1
Nachthal met ingebouwde kasten en aansluiting voor het wasmachine dewelke mooi is weggewerkt in een kast, badkamer met bad en douche, enkele lavabo en toilet, 3 ruime slaapkamers allen voorzien...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op