Huis te koop

395000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11458831
Immoweb code : 11458831

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle, spinternieuwe gezinswoning met 3 slpks!

Stijlvolle, splinternieuwe gezinswoning op een zeer leuk zuid-west georiënteerd perceel van bijna 5are! Deze open bebouwing heeft 3 slaapkamers, werd helemaal afgewerkt en zelfs volledig geschilderd waardoor ze letterlijk helemaal instapklaar is, enkel je meubels verhuizen en genieten!

Deze woning kan nog worden aangekocht aan 6% BTW!

Ook werd er aan de energienormen glansrijk voldaan, wat resulteert in een E-peil van maar liefst 9! Zo is er overal het maximum aan isolatie voorzien, vloerverwarming, een ventilatie D systeem, een regenwaterput, de verwarming op warmtepomp en er liggen zelfs al zonnepanelen!
En je geniet nog van 5 jaar vrijstelling op je onroerende voorheffing!

Verder is ook de locatie top, het is gezellig gelegen in een zeer rustige, nieuwe verkaveling in het groene Munsterbilzen midden in verschillende fiets -en wandelroutes. Het bruisende centrum van Bilzen ligt op amper 2,5km en de opritten van de autosnelwegen op 5km. Heel rustig en groen gelegen, maar toch heel centraal dus!

De tuin wordt nog helemaal omheind, is reeds voorzien van een zalig terras op het zuiden en werd al volledig ingezaaid, onmiddellijk genieten van de rust en het zonnetje!

INDELING
GELIJKVLOERS
Inkomhal met gastentoilet, ruime gezellig leefruimte met een open, volledig geïnstalleerde eilandkeuken en enorm veel licht door de vele raampartijen, aansluitend is er een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine.

VERDIEPING 1
Nachthal met 3 slaapkamers ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op