Huis te koop

285000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11455688
Immoweb code : 11455688

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
193 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante Eengezinswoning op Ruim Perceel in Bilzen

Ontdek deze sfeervolle eengezinswoning, gelegen op een prachtig perceel van 9a 11ca in het gezellige Bilzen. Gebouwd in 1964, ademt dit huis een authentieke charme en biedt het een ideale basis voor wie op zoek is naar een warme thuis met mogelijkheden voor eigen invulling en modernisering.

Bij binnenkomst in de ruime inkomhal, voelt u zich direct thuis. De hal geeft toegang tot een gastentoilet en leidt u naar de gezellige living waar licht en ruimte centraal staan. Aangrenzend vindt u de functionele keuken, klaar om omgetoverd te worden tot een moderne culinaire oase. Verder beschikt het gelijkvloers over een handige berging/wasplaats en een sfeervolle veranda waar u het hele jaar door kunt genieten van het uitzicht op de groene omgeving.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, elk met hun eigen karakter. De overloop verbindt deze kamers en leidt naar de badkamer, die eveneens ruimte biedt voor uw persoonlijke touch en renovatie.

Deze woning biedt ook praktische bergruimte met zowel een kelderberging als een zolderberging, ideaal voor al uw opbergbehoeften. Er is een inpandige garage voorzien, alsook is er buiten een autostaanplaats voorzien, zodat u altijd verzekerd bent van een parkeerplek bij uw woning.

Hoewel de woning momenteel een EPC-label F heeft, biedt dit juist een unieke kans voor een energetische renovatie naar eigen wens en smaak. Transformeer deze woning en verhoog niet alleen het wooncomfort, maar ook d...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op